ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ σάλτσα Νάπολι
- 200 γρ μοτσαρέλα κομμένη σε λεπτές φέτες
- 200 γρ τριμμένη παρμεζάνα
- 1/2 ματσάκι φρέσκο πλατύφυλλο βασιλικό ψιλοκομμένο
- 20 γρ. ελαιόλαδο
- 1 δόση ζύμη για πίτσα
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Ετοιμάζουμε την ζύμη για πίτσα (πατήστε πάνω στα κόκκινα γράμματα για την συνταγή και τις οδηγίες).
- Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί και συνεχίζουμε με την σάλτσα Νάπολι (πατήστε πάνω στα κόκκινα γράμματα για την συνταγή και τις οδηγίες).
- Τέλος ανοίγουμε και ψήνουμε τις πίτσες σύμφωνα με τις οδηγίες που σας έχω δώσει παραπάνω στην συνταγή ο καθένας με τα αγαπημένα του υλικά ή ακολουθώντας την δική μου πρόταση για να απολαύσετε την κλασική Ναπολιτάνικη συνταγή!
tips
- Καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα της ζύμης παίζει το αλεύρι που θα χρησιμοποιήσουμε στην συνταγή να έχει περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη πάνω από 12 γρ. (θα το δείτε είναι αναγραφόμενη στην συσκευασία) επιλογές υπάρχουν άπειρες στην αγορά. Η δική μου άποψη είναι να επιλέξουμε ένα ελληνικό σκληρό σταρένιο αλεύρι από πετρόμυλο.
Κατηγορία:
Εύκολη _γρηγορη και νόστιμη μπράβο!!!!!?
Σε ευχαριστούμε Rena!!! Περιμένουμε φωτογραφίες με τις δημιουργίες σου!!!
Αύριο που η διατροφή μου έχει πίτσα μαργαρίτα θα την δοκιμάσω οπωσδήποτε… Είμαι σίγουρος ότι θα είναι σούπερ…