ΥΛΙΚΑ
- Ετοιμάζουμε την ζύμη για τις πίτσες μας (πατήστε εδώ για την συνταγή)
- Ετοιμάζουμε το πέστο λιαστής τομάτας (πατήστε εδώ για την συνταγή)
- 100 γρ. λιαστές τομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες
- 200 γρ. τριμμένο κασέρι προτιμάμε Καστοριάς!
- 100 γρ. άγρια ρόκα
- 1 ματσάκι πλατύφυλλο βασιλικό
- ελάχιστο αγουρέλαιο για το σερβίρισμα
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ετοιμάζουμε την ζύμη για τις πίτσες μας και το πέστο λιαστής τομάτας όπως αναφέρονται στις παραπάνω συνταγές.
Μοιράζουμε 50 γρ. σάλτσα λιαστής πάνω σε κάθε πίτσα που έχουμε ανοίξει, προσθέτουμε το κασέρι Καστοριάς και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο με τον τρόπο ψησίματος που σας έχω δώσει στην συνταγή για την ζύμη της πίτσας.
Σερβίρουμε της πίτσες προσθέτοντας μετά το ψήσιμο από πάνω τους φέτες λιαστής τομάτας, φρέσκο βασιλικό και άγρια ρόκα πασπαλίζοντας με ελάχιστο αγουρέλαιο.
Καλή επιτυχία!
Βγήκαν φανταστικές ευχαριστούμε πολύ για την συνταγή!!!