ΥΛΙΚΑ
- 400 γραμ. τοματίνια
- 200 γραμ. μοτσαρέλα
- 30 γρ. φρέκο βασιλικό
- 50 γρ. πέστο βασιλικού
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Σε ένα μπολ κόβουμε τα τοματίνα στην μέση, την μποτσαρέλα σε μικρά κυβάκια και τα φύλλα βασιλικού στην μέση.
- Προσθέτουμε το πέστο βασιλικού, το ελαιόλαδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
tips
- Αυτή η σαλάτα συνοδεύει ιδανικά πιάτα ζυμαρικών πίτσες και ψητό φιλέτο κοτόπουλου.