ΥΛΙΚΑ
Για 2 burgers
- 2 λεπτά φιλέτα κοτόπουλο
- 2 ψωμάκια για burger
- 100 γρ. coleslaw
Για το πανάρισμα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κτσ μουστάρδα ντιζόν
- 2 κτσ γιαούρτι
- 1 αβγό
- 2 κτσ κορν φλάουρ
- 4 φέτες ψωμί του τόστ
- 1 κτσ βούτυρο
- 1 κτγ θυμάρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Ετοιμάζουμε την λαχανοσαλάτα (πατάμε πάνω κόκκινη στην λέξη για να βρούμε την συνταγή) και την αφήνουμε στο ψυγείο.
- Χτυπάμε σε ένα μούλτι το ψωμί με το βούτυρο και το φρέσκο θυμάρι.
- Σε μια μπασίνα βάζουμε το γιαούρτι το αβγό και το κορν φλάουρ και τα ανακατεύουμε καλά.
- Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου, τα βυθίζουμε καλά στο μείγμα γιαουρτιού και στην συνέχεια τα περνάμε καλά από την αρωματισμένη ψίχα ψωμιού μέχρι να καλύψουμε όλη την επιφάνεια τους.
- Μεταφέρουμε τα σνίτσελ σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 185 °C για 25-30 λεπτά.
- Κόβουμε στην μέση τα ψωμάκια, περνάμε το εσωτερικό τους με ελάχιστο βούτυρο και τα ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν τραγανά απ΄έξω και να παραμείνουν αφράτα στο εσωτερικό τους.
- Σερβίρουμε τα μπέργκερ με μπόλικη λαχανοσαλάτα!
Κατηγορία:
Σεφ ετοιμάσαμε τα Burger χθες και πάθαμε πλάκα! ΤΟΠ! !
Σήμερα ετοιμάσαμε την συνταγή σου σεφ…φανταστικό αποτέλεσμα και πολύ ωραίος συνδυασμός γεύσεων!!!
Σε ευχαριστώ Πασχάλη χαίρομαι που σας άρεσε!!!
Και νεκρούς ανασταίνει!!!!
Ευχαριστούμε πολύ 😂😂😂
Ευχαριστούμε πολύ για την ωραία συνταγή. Θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση: Η κίτρινη σάλτσα που φαίνεται στη φωτογραφία τι είναι; Ευχαριστώ προκαταβολικά
Και εμείς ευχαριστούμε που σας άρεσε η εύκολη και νόστιμη συνταγή μας. Η κίτρινη σάλτσα είναι κρέμα από τυρί cheddar. Για να την ετοιμάσουμε βάζουμε 300 γρ τριμμένο cheddar με 200 ml κρέμα γάλακτος σε μια μπασίνα και ανακατεύουμε με σύρμα σταδιακά πάνω σε ένα Μπεν Μαρί μέχρι να ζεσταθεί να λιώσει το τυρί και να γίνει μία παχύρρευστη σάλτσα!