ΥΛΙΚΑ
- 300 γρ. λάχανο λευκό, κομμένο ζουλιέν (λεπτές φέτες)
- 150 γρ. λάχανο κόκκινο, κομμένο ζουλιέν (λεπτές φέτες)
- 1 ξινόμηλο, κομμένο ζουλιέν
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε μικρές ροδέλες
- 2 τριμμένα καρότα στο χοντρό του τρίφτη
- 2 κλωνάρια σέλερι σε μικρές ροδέλες
- 40 γρ. μηλόξυδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 170 γρ. ντρέσινγκ γιαουρτιού (πατήστε πάνω στα κόκκινα γράμματα για την συνταγή)
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα λάχανα, τα αλατίζουμε καλά ζυμώνοντας με τα χέρια μας και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι μέχρι να χάσουν όλα τα υγρά τους.
- Στύβουμε καλά τα λάχανα και τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέτουμε το ξινόμηλο, το καρότο, το σέλερι, το μηλόξυδο, λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το ντρέσινγκ γιαουρτιού και ανακατεύουμε καλά.
tips
- Αυτή η σαλάτα συνοδεύει ιδανικά ψητό κοτόπουλο, βραστά λουκάνικα, σάντουιτς και μπέργκερ γαλοπούλας. Είναι νοστιμότερη όταν την αφήσουμε στο ψυγείο για τρεις ώρες να δέσουν οι γεύσεις των υλικών της.
Πολύ ωραία σαλάτα!Την κάναμε και βγήκε τέλεια!
Ευχαριστούμε Ειρήνη θα ανεβάσουμε σε λίγες ημέρες πολλές ωραίες σαλάτες!!!