ΥΛΙΚΑ
- 2 σκ. σκόρδο
- χυμός ενός λεμονιού
- 250 γρ. γιαούρτι 10%
- αλάτι μια πρέζα
- 4 φύλλα δυόσμου
- μαύρο πιπέρι 8 κόκκους
- 1 κτγ σουμάκι
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Κοπανάμε το σκόρδο με το αλάτι και πιπέρι στο γουδί.
- Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο.
- Αραιώνουμε το μείγμα με χυμό λεμονιού, το αναμιγνύουμε με το γιαούρτι και τον δυόσμο.
- Πασπαλίζουμε με σουμάκι.
tips
- Αυτό το δροσερό ντιπ συνοδεύει τέλεια τηγανιτά λαχανικά και κρέατα σχάρας.
Κατηγορία: