Kitchen Village από τον Chef Βασίλη Καρανικόλα
  • Σκορδογιάουρτο

    Συνταγή από:
    10 λεπτά
    Προετ. 5 | Μαγείρεμα: 5 | Μερίδες: 4

    ΥΛΙΚΑ

    • 2 σκ. σκόρδο
    • χυμός ενός λεμονιού
    • 250 γρ. γιαούρτι 10%
    • αλάτι μια πρέζα
    • 4 φύλλα δυόσμου
    • μαύρο πιπέρι 8 κόκκους
    • 1 κτγ σουμάκι

    ΟΔΗΓΙΕΣ

    1. Κοπανάμε το σκόρδο με το αλάτι και πιπέρι στο γουδί.
    2. Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο.
    3. Αραιώνουμε το μείγμα με χυμό λεμονιού, το αναμιγνύουμε με το γιαούρτι και τον δυόσμο.
    4. Πασπαλίζουμε με σουμάκι.

    tips

    • Αυτό το δροσερό ντιπ συνοδεύει τέλεια τηγανιτά λαχανικά και κρέατα σχάρας.

    Γράψτε μια Αξιολόγηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *

    1 2 3 4 5